By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Termeni si conditii de utilizare

APT for YOU, site www.aptforyou.ro.,  numita in continuare APT for YOU este denumirea comerciala a societatii APT Soft Solution SRL, persoana juridica din Romania cu sediul social in judetul Ilfov, localitatea Bragadiru, strada Safirului, nr. 127-129 H, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J23/3359/2016 si avand numarul de inregistrare fiscala, CUI: RO28122024, avand contul bancar: RO37INGB0000999902334744 deschis la INGB CENTRALA.

Politica generala

Acest document stabileste termenii si politica de utilizare ai site-ului www.aptforyou.ro, iar folosirea site-ului implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos de catre utilizatori sau cumparatori.

Accesul la serviciile si produsele oferite de APT for YOU se face exclusiv prin accesarea siteului public www.aptforyou.ro

Continut

Toate informatiile de pe site ce pot fi accesate de pe un dispozitiv electronic.

Toate detaliile transmise in continutul oricarui e-mail transmis de catre APT for YOU catre Cumparator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.

Toate informatiile si detaliile legate de produsele si/sau tarifele practicate de APT for YOU intr-o anumita perioada.

Produsele oferite de APT for YOU

Produsele aflate la comercializare prin intermediul www.aptforyou.ro sunt noi, in ambalajul original si In momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv APT for YOU isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta actuala.

Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie, APT for YOU nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termenii legali.

Comanda online

Cumparatorul poate efectua oricand comenzi de produse, exclusiv online pe site-ul www.aptforyou.ro adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi si completand campurile necesare finalizarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii Cumparatorul isi asuma ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de vanzare-cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii si isi da acordul sa fie contactat telefonic sau prin e-mail in vederea confirmarii comenzii sau a dinsponibilitatii/indisponibilitatii produselor.

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul aptforyou.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans.

Plata la livrarea produselor se va face prin oferirea sumei aferente comenzii direct agentului de curierat in schimbul coletului si a documentelor de livrare.

Plata in avans se poate realiza prin card bancar sau ordin de plata, iar livrarea produselor comandate va fi efectuata numai dupa confirmarea primirii sumei aferente comenzilor in contul APT Soft Solution.

APT for YOU isi rezerva dreptul ca in anumite situatii ce tin de istoricul de cumparaturi al clientilor sau experiente frauduloase sa solicite plata produselor in avans.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in Romania, exclusiv prin curier rapid.

Partenerii nostri, furnizori de servicii de curierat sunt: Sameday si Dpd. 

Taxa de transport este de 16.99 RON, indiferent de localitate sau kilometri suplimentari.

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 8 zile lucratoare si este mentionat in pagina fiecarui produs din site-ul www.aptforyou.ro.

In zilele de weekend nu se fac livrari. Acestea se efectueaza doar in zilele lucratoare, de Luni pana Vineri. Inainte de a livra coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta dumneavoastra la adresa mentionata.

Receptia produselor reprezinta acceptul cumparatorului ca produsele au ajuns in stare buna, conforme cu comanda si cu nevoile acestuia.

Factura constituie contractul de vanzare-cumparare conform legislatiei romane in vigoare.

 

Returnarea produselor

Conform Ordonantei Guvernamentale 34/2014Clientul poate renunta unilateral la contractul de vanzare-cumparare, fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la receptia produselor.

Inainte de returnarea produselor, Cumparatorul este obligat sa anunte intentia de retur telefonic la numarul 0726.183.383 sau pe e-mail la adresa: office@aptforyou.ro.

Produsele vor fi returnate in starea initiala, in ambalajele originale fara urme de uzura,  modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte asemenea.

Returul nu este posibil in cazul produselor din categoria Beauty ce au fost desigilate.

Expedierea produselor returnate catre APT for YOU se va face exclusiv printr-un serviciu de curierat, iar cheltuielile de expediere revin in sarcina Cumparatorului asa cum este prevazut si in O. G. 34/2014.

Adresa unde se pot trimite retururile este: Strada Safirului, nr. 127-129 H, loc. Bragadiru, jud. Ilfov.

Pentru o procesare optima si rapida a retururilor, este necesar ca produsele returnate sa fie insotite de factura fiscala emisa de Vanzator.

Cumparatorul are dreptul de a solicita restituirea sumelor aferente produselor returnate intr-un cont bancar sau inlocuirea produselor returnate cu alte produse din oferta Vanzatorului ce se regasesc in momentul respectiv in oferta Vanzatorului.

 

Abonarea si dezabonarea de la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.aptforyou.ro este gratuita si voluntara, Va puteti dezabona oricand urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.

Politica de confidentialitate

APT Soft Solution SRL este un operator economic ce prelucreaza datele dvs. cu caracter personal  in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), in vederea expedierii comenzilor plasate pe site-ul www.aptforyou.ro si imbunatatirea experientei dvs. de shopping online. Ne puteti contacta oricand pe adresa de e-mail: office@aptforyou.ro sau telefonic la numarul: 0726.183.383 in intervalul programului de lucru mentionat la categoria Contact.

Categoriile de date pe care le prelucram si in ce scop le colectam

           Nume si detalii de contact

Cum folosim datele?

Scopul colectarii daletor?

Pentru a va livra comenzile.

In vederea respectarii contractului de vanzare-cumparare ce implica procesul de confirmare si  livrare a produselor comandate.

Pentru a va trimite pe adresa de e-mail statusul comenzilor dvs.

In vederea informarii cu privire la actualizarea comenzilor dvs: data estimata de livrare, lipsa sau diferenta stoc, statusul controlului calitatii produselor.

Expedierea de informații prin e-mail despre noile noastre produse si campanii de reduceri.

In scopul impartasirii cu dvs a ofertelor noastre. Trimitem aceste informații numai cu acordul dvs.

 

            Informatiile dvs. de plata

Cum folosim datele?

   Scopul colectarii datelor?

Pentru a procesa plata si returul (daca este cazul)

In vederea respectarii contractului de vanzare-cumparare si posibilitatea de a raspunde prompt solicitarilor dvs de retur.

 

          Istoricul conversațiilor telefonice, pe e-mail sau in social media

Cum folosim datele?

Scopul colectarii datelor?

Pentru a furniza servicii si ajutor specific comertului online.

Pentru a putea raspunde prompt tuturor solicitarilor dvs despre comenzi, livrari, plata sau retur.

 

           Istoricul comenzilor

Cum folosim datele?

Scopul colectarii datelor?

Pentru a va putea comercializa produse dorite

In vederea usurarii procesului de a adauga produse in coșul de cumparaturi si a le cumpara.

Pentru a vă transmite prompt si eficient servicii de asistenta pentru clienti si a gestiona corect retururile.

In vederea respectarii contractului de vanzare-cumparare si a obligatiilor legale specifice comertului online.

 

Mentionam ca furnizarea acestor informații nu este obligatorie.

In cazul in care optati sa nu ni le transmiteti, este posibil sa nu puteti folosi eficient site-ul www.aptforyou.ro  si sa nu va puteti bucura de toate dezvoltarile menite sa usureze experienta de shopping online.

Cu aprobarea dvs., trimitem in mod regulat mesaje de marketing sub forma de e-mailuri pentru a va tine la curent despre produsele noi adaugate in oferta si campaniile de reducere.

Puteti alege oricand să nu mai primiti mesaje promotionale de la noi activand linkul "Dezabonare" din orice e-mail sau luand legatura cu noi in intervalul de lucru mentionat la sectiunea Contact.

        Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal?

Cu acordul dumneavoastra, vom stoca si utliza datele dvs in scopurile mentionate mai sus atat timp cat aveti un cont in manazinul nostru online. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului folosind una dintre metodele mentionate mai sus.

        Care sunt drepturile dvs?

Va asiguram ca respectam cu strictete confidentialitatea datelor si asiguram protectia acestora, insa oricand aveti urmatoarele drepturi legate de datele personale:

  • Dreptul de a fi informat despre modul in care sunt utilizate datele dvs. personale;
  • Dreptul de a avea acces la datele pe care le stocam despre dvs;
  • Dreptul de a ne cere sa stergem datele dvs., sa nu le mai procesam sau colectam sau transmite tertilor in vederea livrarii;
  • Dreptul de a nu mai primi mesaje de marketing;
  • Dreptul de a reclama autoritatilor orice abatere legata de protectia datelor.

Dacă doriți să vă exercitați drepturile sau aveți o sesizare legata de datele personale, vă rugăm să contactați echipa noastră pentru relații cu clienții sau să ne trimiteți un e-mail : dpo@aptforyou.ro

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele prezentate pe www.aptforyou.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.aptforyou.ro, utilizatorii sau cumparatorii isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.