By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
Ce mai face parul tau?

Ce mai face parul tau?

Este o intrebare la care poti raspunde sau nu. Raspunsul e oricum la vederea oricui.

Cu siguranta, ai observat si tu acea diferenta frapanta intre un par sanatos si unul degradat sau uscat.

Diferenta o face procesul de ingrijire si hidratare a firelor de par astfel incat chiar si un par vopsit sa arate perfect sanatos si plin de vitalitate.

Admiram adesea grija clientilor noastre pentru podoaba capilara si ne bucura enorm ca ne-au ales ca si parteneri de produse cosmetice de calitate. Printre cele mai comandate produse de ingrijire a parului este de departe un sampon care pe cat este de accesibil pe atat este de uimitor.

Astfel, ne-am dat seama ca nu trebuie sa cheltuim, obligatoriu, averi pentru a avea un par sanatos, ci trebuie sa gasim acele produse potrivite care ofera tot ce ii lipseste parului nostru.

Recomandarea noastra de astazi este pentru samponul ultra, mega, super, extra hidratant de la TRESemmé, gama Luxurious Moisture. In caz ca nu ai auzit prea multe despre el, iti lasam aici link-ul sa il descoperi: https://www.aptforyou.ro/produse-pentru-par/3999-tresemme-sampon-hidratant-900-ml.html

Daca vei alege sa il incerci, te asiguram ca vei observa diferenta de la prima utilizare si vei cauta sa afli cat mai multe despre produsele de la TRESemmé. Iti spunem asta din experienta pentru ca recunoastem ca nu stiam prea multe despre acest brand pana sa demaram proiectul APT for YOU.

Am ales cele mai apreciate produse ale lor si ti le aratam si tie, aici: https://www.aptforyou.ro/brand/144-tresemme

Asadar, bucurosi impartasim surpriza obtinerii unui par matasos, puternic si hidratat – fix ca dupa o vizita la un salon profesionist.

Cu placere!

 

    Leave a Reply